Blog

Image
Sağlıklı ve Parlak Saçlar İçin Öneriler

Hacimli, parlak ve yumuşak saçlara sahip olman için yardımına koşmaya geldim! Muhteşem bakımlı ve dolgun saçları sadece reklamlarda görme dönemi bitiyorum!

Image
Trend Oje Renkleri

Her birimizin günün birinde zorlandığı oje renk seçiminde hepimizin hayatını kurtaracak fikirlerim var! Başlayalım mı?

Image
Derinlemesine Cilt Temizliği

Cildimiz hepimiz için birer ayna görevinde… Ve gün içerisinde yaşam tempomuz elbette cildimiz için olumlu olumsuz birçok etki yaratır. Bu aynayı temiz tutmaksa oldukça önemli! Eminim kendine göre cilt bakım rutini oluşturmuşsundur. Ama benim önerilerim de kulağında yer edinsin ve sana yardımcı olsun istiyorum tatlım :)

Image
Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

İster acil bir işin olsun ister yorgun hissettiğin için ertelenmiş duşun olsun; saçlarını yıkayamadığında kuru şampuan can kurtaranımız oluyor! Kuru şampuanlar, saçlarının yağlı görünmesini engellerken aynı zamanda duştan yeni çıkmışsın gibi güzel kokmasını sağlıyor. Peki kuru şampuan nasıl kullanılır? Hangi tip kuru şampuanlar seçilmelidir?

Image
Rimel Sürmekle İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar!

Selam kızlar! Bugün şaşkınlık içinde kalarak araştırmış olduğum bu yaşıma kadar rimelin adı dışında çokta bir şey bilmediğimi yüzüme vuran doğru bildiğim ama yanlış çıkan bilgileri anlatayım dedim. Hadi başlayalım!

Image
Kışın Kuruyan Ciltlere Elveda!

Kış aylarında soğuk ve kuru hava koşullarında cildin için endişelenme! Bu mevsimde bile cildinin sağlıklı ve güzel görünmesi için çözümlerimle yanındayım! Biliyorum ki dışardayken en yüzün üşüyor ve bundan dolayı maalesef kuruyor, kuru bir cildin keyfimi nasıl kaçırdığını çok iyi bildiğim için yardımına yetiştim.

Image
Göz Yapısına Göre Makyaj Yapımı

Selam kızlar ben geldiim! Bugün sizlerle göz yapılarına göre nasıl makyaj yapılması gerekiyor konusunu konuşacağız bol bol sohbet muhabbet edeceğiz. Bildiğiniz üzere hepimizin göz yapısı birbirinden farklı ve başka birinde gördüğün makyajı daha sonra kendi cildinde uyguladığında aynı görünmediğini fark ediyorsun ve üzülüyorsun biliyorum. Bunun yerine önce göz tipini belirleyip gözlerine en uygun makyajı yapman istediğin etkileyici bakışları elde etmene yardımcı olacaktır canım.

Image
Tatile Giderken Çantama Neler Alıyorum?

Bu sıcak aylarda deniz, kum, güneş hayalini gerçekleştirmeye mi karar verdin? Çok şanslısın. Çantanı hazırlarken nelere dikkat etmen gerektiğini söylemekte bize kaldı o zaman. Hadi başlayalım!

Image
Eyeliner Çekmenin Püf Noktaları!

Selam! Bugün seninle eyeliner çekmek konusunda uzun çabalarım ve araştırmalarım sonucu bulduğum birkaç önemli noktayı paylaşayım dedim. Hepimiz makyaj yapmaya başladığımız andan itibaren o kritik anı düşünüp eyeliner çekmekten kaçarak başlıyoruz bu serüvene! Ama bu taktiklerden sonra her günün “Bir eyeliner çektim ya çıktım!” diyerek geçecek emin olabilirsin! Korkma sırası eyelinerında..

Image
Uzun ve Sağlıklı Saçlara Sahip Olmanın Yolları

Selam kızlar ben geldim! Bugün sizlere sağlıklı saç uzatmak hakkında küçük tüyolar vereceğim ve hazırsanız başlıyorum. Çoğumuz saçlarımızın canlı, hacimli ve uzun olmasını isteriz ve saçlarımız bir ayda ne kadar uzar merak ederiz

Image
Şipşak Yapılacak Saç Modeller

Konserlerden, etkinliklerden, gezip tozlamalardan çok keyif almıyor muyuz? 😊 Peki bunun için hazırlanırken saçlarımızı neden kendimiz şekillendirmeyelim ki? Senin için şipşak yapabileceğin saç modellerini seçtim, gel bir göz at istersen. 😊

Image
Acil Durum Yardımcısı 5 Makyaj Malzemesi

Aniden yapılmış bir plan ya da birden başlayan yağmurla akan makyajın için telaşlarını sonlandırmaya geldim! Her daim çantanızda bulundurabileceğin makyaj malzemeleri önerilerime başlıyorum!

Image
Ağız Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Selam kızlar ben geldiim. Bugün sizlerle etkili bir ağız bakımı için yapılması gerekenleri konuşacağız canlar. Neden mi? Çünkü güzel bir gülüş ve ağız sağlığın için her konuda olduğu gibi bakım yapmak çok çok önemli. İlk olarak dişlerini nasıl fırçalaman gerektiği hakkında konuşalım canım.

Image
Aslan Burcu Makyajı

Aslan kızları toplanın! Çok güzel bir yazı ile sizinleyim ve aslan burcu için makyaj önerilerini paylaşıyorum. Gözlerinizi yazıdan ayırmayın! 😊

Image
Günlük Cilt Bakım Rutini Nasıl Olmalı?

Selam kızlar ben geldiim! Makyaj yapmayı sevenler olarak yine buradayız değil mi? Fakat bu hafta konuşacaklarımız makyaj yapmak üzerine değil makyaj çıkartmak ve cildimizin kalitesini korumak üzerine olacak.

Image
Cildinize Sonbahar Temizliği

Selam kızlar ben geldim! Havalar gittikçe serinliyor. Güneşli günler yerini yağmura bırakıyor ve değişen bu döngüde elbette cildimiz de yer alıyor. Cildin mevsim geçişlerine, rüzgar gibi dış faktörlere ayak uydurması için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. Anlayacağınız cildinize yapabileceğiniz sonbahar temizliği zamanı da geldi kızlar.

Image
Yeni Yıl Makyaj Trendleri

Yılın son aylarında birçok kişiyi yaklaşan yeni yılın getirdiği bir heyecan sarıyor. Yılbaşı gününe özel kombinler hazırlanıyor, davetli listeleri oluşturuluyor ve bu özel güne yönelik birçok farklı hazırlık yapılıyor. Sıra makyaja geldiğinde, hem kombinine hem de yılbaşı ruhuna hitap eden bir tarz arıyor olabilirsin. Endişelenmene hiç gerek yok, yeni yıl makyaj trendlerinde her tarza hitap eden farklı seçenekler bulunuyor. Yeni yıla ışıl ışıl bir giriş yapmaya ne dersin? Öyleyse senin için hazırladığımız yeni yıl makyaj trendlerini içeren yazımızı inceleyebilirsin.

Image
Kız Kıza Maske Yapıyoruz

Bütün kızlar toplandık ve maske mi yapıyoruz?? En sevdiğimiz aktivite! Maske partilerine kim hayır diyebilir ki? Senin için kız kıza maske partilerinde kullanabileceğin maske önerilerim var. 😊

Image
Makyajımı Ağustos Ayının Trend Ürünleri İle Yapıyorum

“Makyajımda en trend ürünleri kullanmak benim de hakkım!” dediğini duyar gibiyim tatlım, ben senin için Ağustos ayının trend ürünlerini seçtim, sana da uygulaması kalıyor. 😉

Image
Hangi Nemlendiriciyi Kullanmalısın? Doğru Seçim İçin İpuçları

Eğer normal bir cilde sahipsen gerçekten çok şanslısın. Normal ciltlerde yağ ve nem dengesi idealdir ve fazla cilt sorunuyla karşılaşılmaz. Ama bu demek değil ki normal ciltlerin nemlendiriciye ihtiyacı yok! Gerekli bakım ve özen gösterilmezse normal ciltler de çeşitli etkenler sonucunda sağlığını yitirebiliyor. Bu yüzden sahip olduğun şansı muhafaza etmen için cilt tipine uygun bir nemlendirici mutlaka seçmeli ve düzenli olarak kullanmayı ihmal etmemelisin.

Image
2021 Sonbahar Makyaj Trendi

Yazın bitmesiyle birlikte çekmecelere kaldırılan canlı, parlak ve ışıltılı renklerden oluşan makyaj malzemeleri yerini bu sene de mat ve koyu renklere bırakıyor. 2021 sonbahar makyaj trendi, diğer yıllara göre daha çok özgürlük alanı tanısa da sonbahara özgü kahverengi ve kızıl tonlar hakimiyetini korumaya devam ediyor. Hadi gelin bu yılın sonbahar makyaj trendini birlikte yakından inceleyelim.

Image
Yazın Saçlarıma Nasıl Bakım Yapıyorum?

Yaz sıcaklarında, güneşin ve nemin etkisiyle saçlarımız biraz yıpranıyor. Bunun çözümü için burdayım! Şimdi birlikte yaz sıcaklarında saçlarıma nasıl bakım yaptığıma bakalım. 😊

Image
Selülit Görünümünü Azaltmak

Yaz aylarında birçoğumuzun derdi aynı: “Bu selülitlerle ne yapacağım?” Öncelikle selülitlerden %100 anlamda kurtulmak neredeyse imkânsız ve zayıf ya da kilolu olalım neredeyse hepimizde var. O yüzden aslında kendimizi kötü hissetmeyelim, hepimiz aynı şeyle uğraşıyoruz. Neyse ki iyi haber; tamamen kurtulamasak bile selülit görünümünü azaltmak, pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmak mümkün! Peki ama nasıl, birlikte bi’ göz atalım…

Image
En Güzel Yeni Yıl Hediyeleri

Yılbaşı, birçok kişinin heyecanla beklediği bir dönem. Bu dönem ile birlikte hediye seçimleri yapan herkeste tatlı bir heyecan görmek mümkün.